Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פילה עוף ואפונה ברוטב עגבניות

google analytics במתכון זה צפו 3,011 גולשים

פילה עוף ואפונה ברוטב עגבניות, תוסיפו סיר אורז כתוספת ויש לכם אחלה פתרון לארוחת הצהריים.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מקלפים 2 בצלים גדולים, חותכים לקוביות ומניחים בצד. מכניסים לקערה 800 גרם אפונה מוקפאת, יוצקים מעליה מים רותחים לכדי כיסוי ומניחים בצד. חותכים קילו פילה עוף לקוביות ומניחים בצד.
  2. בסיר רחב, על להבה בינונית מחממים 3 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מוסיפים את קוביות הבצל ומטגנים עד שהבצל כמעט שקוף. מוסיפים כפית מלח, 3/4 כפית פלפל שחור, כפית פפריקה מתוקה, מערבבים היטב ומטגנים 2 דקות.
  3. מוסיפים את פילה העוף לסיר בשכבה אחת (לא בקומות!!), מטגנים 7 דקות, הופכים את פילה העוף ומטגנים 2 דקות נוספות. מוסיפים 800 גרם עגבניות מרוסקות, כפית נוספת מלח, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, סוגרים מכסה ומבשלים חצי שעה.
  4. לאחר חצי שעה מוסיפים כף וחצי אבקת מרק עוף, מערבבים היטב, סוגרים מכסה ומבשלים 10 דקות נוספות. מעטרים בפטרוזיליה קצוצה.

מתכונים קשורים

Translate »