Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

פונדט שוקולד

google analytics במתכון זה צפו 5,328 גולשים

פונדט שוקולד חמים ונימוח. כל הקינוחים חוסלו בדקה וחצי. מה זה אומר?

דרוג המתכון

  • (3.3 /5)
  • 2 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 200 מעלות. מנפים כוס קמח תופח ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערית 200 גרם שוקולד מריר, 200 גרם חמאה וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות. מערבבים עם כף לקרם חלק ומניחים בצד לצינון.
  3. מקציפים 4 ביצים לקציפה תפוחה ובהירה. מוסיפים בהדרגה שליש כוס סוכר וממשיכים להקציף כ - 5 דקות.
  4. מכבים את פעילות המיקסר, לוקחים מצקת מהשוקולד המומס, מוסיפים לביצים ומקפלים בעדינות בעזרת מטרפה (השוואת מרקמים) מוסיפים את יתרת השוקולד בשלוש פעימות ומקפלים עד לקבלת מסה אחידה. מוסיפים כוס קמח וטורפים בעדינות עד שהקמח נטמע במסה.
  5. משמנים בחמאה ומפדרים בקקאו כ - 10 תבניות פונדט או משתמשים ב - 10 עטרות קרטון יציבות (לא עטרות מנייר דק!!), יוצקים מהמסה עד 3/4 הגובה, אופים 12 דקות, מפדרים באבקת סוכר ומגישים חם. (ניתן להקפיא את הפונדטים כשהם מוכנים)

מתכונים קשורים

Translate »