Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עראיס

google analytics במתכון זה צפו 24,526 גולשים

עראיס משגע מהמטבח הערבי. פיתה מלאה בבשר מתובל היטב שלא תפסיקו לאכול. מומלץ להגיש עם סלט עגבניות אש וטחינה.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. קוצצים דק, דק בצל, פלפל ירוק חריף, רבע חבילה פטרוזיליה ומעבירים לקערה. מוסיפים 2 כפות שמן זית, כפית מלח, כף ראס אלחנות, מוסיפים 600 גרם בשר שפונדרה או פלדה טחון, מערבבים היטב, מכסים בנילון נצמד ומעבירים לחצי שעה למקרר.
  2. לאחר חצי שעה חוצים 4 פיתות גדולות ודוחסים לכל חצי פיתה בשר. צולים את הפיתות על גריל פחמים או על פלאנצ'ה מרוחה בשמן או בטוסטר בשרי עד שהבשר מוכן והפיתה צרובה.

מתכונים קשורים

Translate »