Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עראיס

google analytics במתכון זה צפו 25,158 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

עראיס משגע מהמטבח הערבי. פיתה מלאה בבשר מתובל היטב שלא תפסיקו לאכול. מומלץ להגיש עם סלט עגבניות אש וטחינה.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. קוצצים דק, דק בצל, פלפל ירוק חריף, רבע חבילה פטרוזיליה ומעבירים לקערה. מוסיפים 2 כפות שמן זית, כפית מלח, כף ראס אלחנות, מוסיפים 600 גרם בשר שפונדרה או פלדה טחון, מערבבים היטב, מכסים בנילון נצמד ומעבירים לחצי שעה למקרר.
  2. לאחר חצי שעה חוצים 4 פיתות גדולות ודוחסים לכל חצי פיתה בשר. צולים את הפיתות על גריל פחמים או על פלאנצ'ה מרוחה בשמן או בטוסטר בשרי עד שהבשר מוכן והפיתה צרובה.

מתכונים קשורים

Translate »