Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עמבה

google analytics במתכון זה צפו 5,672 גולשים

זו ממש לא בעיה להכין בבית עמבה מעלפת מהמטבח העיראקי. היא טריה, בלי חומרים משמרים וטעימה ברמות על!

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (4.8 /5)
  • 2 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לקערה 100 גרם תבלין מנגו, חצי כפית מלח, רבע כפית מלח לימון, 650 מיליליטר מי ברז, מערבבים היטב ומניחים בצד שעה. לאחר שעה שוב מערבבים היטב ומניחים בצד.
  2. לאחר שלוש שעות מערבבים היטב את העמבה שבנתיים הסמיכה ומניחים בצד. מקלפים מנגו ירוק, פורסים דק בעזרת מנדולינה, מוסיפים לקערה, מערבבים היטב ומניחים בצד לשעה. לאחר שעה מערבבים ערבוב אחרון ומעבירים לקופסאות אחסון.
  3. הערה - למי שמכור לעמבה עם מנגו ניתן להקפיא מנגו ירוק בעונה ולהשתמש בו כל השנה. מי שאוהב חריף יכול להוסיף 3 פלפלים ירוקים סודנים בזמן שמוסיפים את המנגו. ניתן להכין את העמבה בלי מנגו רק להוסיף מים.

מתכונים קשורים

Translate »