עלי פילו במילוי טחינה וקוקוס

google analytics במתכון זה צפו 13,964 גולשים

עלי פילו במילוי טחינה וקוקוס. מעדן מנצח וחגיגי ב – 10 דקות. המתכון טבעוני והתוצאה קריספית וטעימה ברמות קשות.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (5 /5)
  • 1 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 180 מעלו. מכניסים לקערה כוס טחינה גולמית, כוס אבקת סוכר, כוס קוקוס, מערבבים ומניחים בצד. חוצים 7 עלי פילו לרוחב ומתחילים.
  2. מורחים עלה פילו בשמן, מניחים כף תערובת טחינה וקוקוס בקצה הקרוב אליכם. מקפלים לכיוון הנגדי, אוספים שוליים ימניים למרכז, שוליים שמאליים למרכז, מגלגלים כמו אגרול ומניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
  3. אופים בין 35 ל - 40 דקות / עד שהקינוחים זהובים. סמוך להגשה מפדרים באבקת סוכר.

מתכונים קשורים

Translate »