תבשיל עוף כרוב ובצל מקורמל

google analytics במתכון זה צפו 5,336 גולשים

תבשיל עוף כרוב ובצל מקורמל. לקבלת תבשיל מושלם מערבבים בסבלנות את התבשיל בדיוק לפי ההוראות.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מקלפים שלושה בצלים, פורסים לטבעות ומניחים בצד. פורסים כרוב בינוני לרצועות, שוטפים היטב, מסננים מנוזלים ומניחים בצד
  2. בסיר ממש רחב על להבה גבוה מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים כעשרים דקות / עד שהבצל נעשה חום שקוף. מערבבים מידי פעם את הבצל.
  3. כשהבצל נעשה חום מוסיפים את רצועות הכרוב ולא מערבבים 10 דקות. לאחר 10 דקות מערבבים. מערבבים מידיי פעם בטווחים של 6 דקות עד שהכרוב נעשה חום. לאחר שהכרוב נעשה חום מוסיפים 4 ירכיים עוף כשעורם מופנה כלפי תחתית הסיר. מבשלים מכל צד 5 דקות, מוסיפים כוס וחצי מים רותחים, כף וחצי אבקת מרק עוף, מנמיכים להבה ומבשלים כשעה / עד שהעוף מוכן. טועמים, אם חסרה מליחות מוסיפים חצי כף אבקת מרק עוף.
  4. הערה: לא להיבהל מערמת הכרוב בסיר. ככל שהכרוב מתבשל הוא מאבד מנפחו. לקבלת תוצאה מושלמת העזרו בסבלנות עד שהכרוב ישנה את צבעו.

מתכונים קשורים

Translate »