Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוף ותפוחי אדמה ברוטב ברבקיו בקלי קלות

google analytics במתכון זה צפו 6,308 גולשים

עוף ותפוחי אדמה ברוטב ברבקיו בקלי קלות. האמת, מביך כמה המתכון קל להכנה. והטעם? להתעלף כמה טעים!

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מניחים בתבנית נייר אפיה, מקלפים וחותכים 6 תפוחי אדמה בינוניים לחצאי טבעות (כמו בתמונה) ומניחים על נייר האפיה. מוסיפים 4 חלקי עוף ומניחים בצד.
  2. מכניסים לתוך קערית חצי כוס רוטב ברבקיו, 3 כפות שמן, כפית שטוחה פפריקה מתוקה, רבע כפית פלפל שחור, כפית מלח ומערבבים היטב. מברישים בעזרת מברשת סיליקון את כל הרוטב על חלקי העוף ותפוחי האדמה, מכסים בנייר אפיה נוסף, את קצוות נייר האפיה העליון מכניסים מתחת לנייר התחתון, כך שהעוף ותפוחי האדמה יהיו אטומים בנייר. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור מחומם ל - 200 מעלות גריל עליון.
  3. לאחר שעה וחצי מסירים את נייר הכסף ונייר האפיה העליון ומכניסים לתנור ל - 20 דקות נוספות / עד שהעוף ותפוחי האדמה זהובים.

מתכונים קשורים

Translate »