Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוף ותפוחי אדמה ברוטב בצל בתנור

google analytics במתכון זה צפו 5,666 גולשים

עוף ותפוחי אדמה ברוטב בצל בתנור. כל כך קל להכנה וכל כך טעים שזה לא יאמן.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. פורסים 3 בצלים בינוניים לטבעות דקות ומעבירים לקערה. שוטפים את תפוחי האדמה, מקלפים, חותכים לקוביות ומוסיפים לקערה. לבסוף מוסיפים את חלקי העוף.
  2. מוסיפים כף וחצי אבקת מרק בצל, חצי כף מלח, כף שטוחה פפריקה, שליש כף כורכום, רבע כוס שמן זית ומערבבים בעזרת הידיים את כל המרכיבים שבקערה.
  3. מרפדים תבנית בנייר אפיה. מעבירים את כל המרכיבים מהקערה לתבנית, אוטמים בעזרת נייר אפיה נוסף ומכסים בנייר כסף. מכניסים לתנור מחומם ל - 200 מעלות, גריל עליון לשעה וחצי, לאחר שעה וחצי מסירים את נייר האפיה ונייר הכסף ומכניסים לתנור לחצי שעה נוספת / עד שתפוחי האדמה רכים.

מתכונים קשורים

Translate »