Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוף בלימון / Chicken with lemon sauce

google analytics במתכון זה צפו 7,311 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

עוף בלימון בדיוק כמו במזללות הסיניות. ברור שניתן להכין לבד בבית! בדיוק כמו שניתן להכין אגרול  ונודלס. אני ממליצה להגיש את נתחי העוף על ערמת אורז לבן. שימו לב! את נתחי העוף מכינים ומגישים מיד! תיהנו

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מחממים כוס שמן במחבת רחבה על להבה בינונית. בינתיים, כשהשמן מתחמם, מכניסים לתוך קערה 500 גרם טמפורה, 2 ורבע כוסות מים קרים מאד, כפית מלח וטורפים היטב עד לקבלת מרקם חלק וללא גושים. מניחים בצד.
  2. חותכים קילו וחצי פילה עוף לקוביות ומכניסים לקערה עם הטמפורה. מערבבים היטב ומניחים בצד. מכניסים לקערה אחרת כוס רוטב צ'ילי, מיץ מחצי לימון, מערבבים ומניחים בצד.
  3. מעבירים למחבת נתחי עוף בעזרת מזלג, מזהיבים היטב משני הצדדים ומעבירים לנייר סופג. בסיום הטיגון מעבירים את נתחי העוף לקערה עם רוטב הצ'ילי והלימון, מערבבים היטב, מעבירים לצלחת הגשה, סוחטים מעט לימון על נתחי העוף ומגישים מיד.

מתכונים קשורים

Translate »