עוף אורז ופול בקארי ירוק וחרפרף בתנור

google analytics במתכון זה צפו 2,097 גולשים

עוף אורז ופול בקארי ירוק וחרפרף בתנור שונה מכל מתכון קונבנציונלי שאנחנו מכירים. טעים ברמות עללל.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. קוצצים דק רבע חבילה כוסברה ומניחים בצד. מכניסים כוס פול מוקפא לתוך קערה, יוצקים על הפול מים רותחים וממתינים כעשר דקות לצינון. מסננים את הנוזלים, מקלפים את הקליפה ומעבירים לקערה אחרת. מוסיפים 2 כוסות אורז יסמין, 4 כפות רוטב קארי ירוק, כפית מלח, 4 חלקי עוף, פחית קרם קוקוס, מיץ מחצי לימון, רבע חבילה כוסברה קצוצה דק, דק ומערבבים היטב.
  2. מעבירים לתבנית גדולה את האורז והפול ומעל לאורז מניחים את חלקי העוף. יוצקים לתבנית 2 כוסות מים רותחים, אוטמים היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור לשעה וחצי בחום של 200 מעלות. לאחר שעה וחצי מסירים את נייר הכסף וצולים 15 דקות נוספות. המנה מוכנה כשהאורז רך ווהעוף צרוב וזהוב.

מתכונים קשורים

Translate »