Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת תפוחים וקרמל טבעונית

google analytics במתכון זה צפו 6,218 גולשים

עוגת תפוחים וקרמל טבעונית של חברתי הקונדיטורית האלופה אוריה דויטש.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 160 מעלות. מקלפים 2 תפוחים, חותכים לפלחים בינוניים בעזרת מנדולינה או סכין חדה, משרים במיץ מחצי לימון ומניחים בצד.
  2. בינתיים מכינים את הקרמל - מחממים מחבת ומוסיפים 160 גרם סוכר ו - 2 כפות מים. מבשלים על להבה גבוהה עד ליצירת קרמל. כשהקרמל בצבע ענברי מוסיפים אל המחבת 35 גרם שמן קוקוס ואת התפוחים ומיץ הלימון. ממשיכים לבשל על להבה נמוכה עד שהתפוחים מתרככים מעט, ומתחילים לקבל קצת צבע. מכבים להבה ומניחים בצד לצינון. (לא מבשלים את התפוחים יותר מידיי)
  3. משמנים תבנית מעוטרת בקוטר 24 עם שמן קוקוס או שמן קנולה ומקמחים. מניחים פלחי תפוחים מקורמלים בתחתית התבנית ומניחים בצד.
  4. מכינים את העוגה – בתוך קערה טורפים 130 גרם שמן ו- 50 גרם סוכר. מוסיפים 200 גרם רסק תפוחים לא ממותק, ו - 100 גרם גבינת טופו רך.
  5. לתוך קערה אחרת מנפים 150 גרם קמח תופח, 50 גרם קמח מלא, חצי כפית תבלין ג'ינג'ר טחון, חצי כפית קינמון, 4 גרם סודה לשתיה, מוסיפים את המרכיבים היבשים לקערה עם המרכיבים הרטובים, מערבבים קלות ולפני שהתערובת מגיעה לאיחוד מלא מוסיפים פנימה את התפוחים ביחד עם הקרמל וממשיכים לערבב עד לאיחוד מלא.
  6. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים כ- 35 דקות. מצננים והופכים על צלחת הגשה.

מתכונים קשורים

Translate »