Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת תפוזים ותמרים בחושה

google analytics במתכון זה צפו 8,974 גולשים

עוגת תפוזים ותמרים בחושה, בלי הפרדת ביצים ומה זה עסיסיתתת… לצפיה במתכון תבלין תפוזים לחצו כאן.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 180 מעלות טורבו, מנפים 2 כוסות קמח תופח ומניחים בצד. משמנים היטב סיר פלא / תבנית בקוטר 24 או 2 תבניות אינגליש קייק ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערת המיקסר 5 ביצים ומקציפים בעזרת מקצף בלון במהירות גבוה כ - 3 דקות / עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה. לאחר 3 דקות מתחילים להוסיף כוס ורבע סוכר בהדרגה (ב - 5 פעימות). מנמיכים את פעילות המיקסר למהירות בינונית, מוסיפים בזרם דק כוס שמן, מוסיפים כפית גדושה תבלין תפוזים, חצי כמות מיץ תפוזים, כוס קמח, את חצי כמות מיץ התפוזים הנותרת ושוב כוס קמח. כשרואים שהקמח נבלע במסה מכבים את פעילות המיקסר.
  3. מעבירים 3/4 מהמסה לסיר פלא / תבנית בקוטר 24 או 2 תבניות אינגליש קייק. לרבע כמות שנותרה בקערה מוסיפים 2 כפות ממרח תמרים ומערבבים היטב. יוצקים את המסה שנוצרה על המסה שבתבניות ומשיישים בעזרת מזלג.
  4. אופים כ - 40 דקות. אם מכינים בתבניות אינגליש קייק בודקים לאחר כחצי שעה. קיסם עץ היוצא מהעוגה עם מעט פרורים מעיד על עוגה מוכנה.

מתכונים קשורים

Translate »