Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת שושני קצף

google analytics במתכון זה צפו 11,561 גולשים

עוגת שושני קצף מטריפה. איזה סיוטטטטטט!!! אי אפשר להפסיק לאכול ממנה. המתכון הזה הוא מתכון חובה. העוגה מתחסלת במהירות שיא.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לקערת המיקסר 250 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, מיכל שמנת, 5 חלמונים ומערבלים במהירות בינונית בעזרת וו גיטרה. לאחר 4 דקות מוסיפים 100 גרם סוכר ומערבים דקה. מכבים את פעילות המיקסר ומוסיפים 600 גרם קמח, 1 אבקת אפיה, 120 מיליליטר מיץ תפוזים, מערבלים במהירות בינונית דקה ועוד דקה במהירות גבוה / עד לקבלת בצק אחיד במרקם מעט דביק.
  2. מקמחים משטח עבודה, מעבירים את הבצק למשטח, מקמחים אותו במעט מאד קמח כדי שיהיה נוח לאסוף אותו, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים.
  3. לאחר שעתיים מדליקים תנור ל - 180 מעלות.
  4. מקציפים בעזרת וו בלון, במהירות גבוהה 5 חלבונים בטמפרטורת החדר כ - 2 דקות. לאחר 2 דקות מוסיפים ב - 5 פעימות 200 גרם סוכר ומקציפים 2 דקות. מכבים את פעילות המיקסר, מוסיפים אינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף במהירות גבוהה 2 דקות.
  5. מקמחים משטח עבודה, מחלקים את הבצק ל - 2, מרדדים לעובי של 1 ס"מ, מורחים על הבצק מחצית מכמות הקצף ומגלגלים לרולדה. חותכים שושנים ברוחב התבנית, מעבירים לכל תבנית 5 שושנים. מכניסים לשלב האמצעי בתנור, אופים כ - 45 דקות. לאחר 40 דקות מציצים אם הבצק זהוב בצורה מושלמת מוציאים אם לא, משאירים ל - 5 דקות נוספות.
  6. הערה - לקבלת תוצאה מושלמת אני ממליצה לצפות בסרטון ההדרכה.

מתכונים קשורים

Translate »