Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת שוקולד טבעונית

google analytics במתכון זה צפו 13,986 גולשים

עוגת שוקולד טבעונית משגעת. בלי ביצים, בלי חמאה, בלי חלב ו"הכי חשוב" בלי מיקסר. טורפים את המרכיבים ומכניסים לתנור.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 180 מעלות טורבו. משמנים תבנית גדולה (a4) ומניחים בצד.
  2. מכינים את הציפוי - בסיר קטן על להבה בינונית מביאים לרתיחה חלשה כוס קרם קוקוס. מכבים להבה, מוסיפים 200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות, מערבבים עד שמתקבל קרם שוקולד חלק ומניחים בצד.
  3. מכינים את העוגה - מנפים לקערה 2 וחצי כוסות קמח. מוסיפים כוס וחצי סוכר, אבקת אפיה, כפית סודה לשתיה, חצי כוס שוקולית, חצי כוס קקאו ומערבבים היטב במשך דקה. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים בהדרגה וטורפים עם מטרפה ידנית. מוסיפים כוס שמן בהדרגה ומפסיקים לטרוף כשמתקבלת מסה אחידה. מעבירים לתבנית ואופים כ - 40 דקות. לאחר כחצי שעה בודקים בעזרת קיסם עץ במספר מקומות בעוגה. קיסם שיוצא נקי מעיד על עוגה מוכנה. אם העוגה לא מוכנה בודקים שוב לאחר 5 דקות.
  4. כשהעוגה יוצאת מהתנור יוצקים עליה את השוקולד שבנתיים התקרר. לאחר 20 דקות מחלקים את העוגה לקוביות כדי שהשוקולד ישקע לתוך העוגה.

מתכונים קשורים

Translate »