Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת שוקולד חלב ופרלינה בחושה

google analytics במתכון זה צפו 6,254 גולשים

עוגת שוקולד חלב ופרלינה בחושה, רכה ועסיסית. כי אין כמו בחושות בבוקר עם הקפה.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל - 180 מעלות חום. מנפים כוס + 3/4 כוס קמח תופח ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערת המיקסר 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, כוס ורבע סוכר ומערבלים עם וו גיטרה 3 דקות במהירות בינונית. מכבים את פעילות המיקסר ובעזרת מרית מגרדים את הקרם שנדבק לדפנות למרכז הקערה וממשיכים להקציף.
  3. מוסיפים 4 ביצים בטמפרטורת החדר, בזו אחר זו בהפרשים של 2 דקות האחת מהשנייה. (לא מכניסים את כל הביצים יחד למיקסר!)
  4. לאחר שחלפו 2 דקות מהקצפת הביצה האחרונה מפסיקים את פעילות המיקסר מגרדים את הקרם מהדפנות למרכז הקערה, מוסיפים חצי כוס רוויון, כפית גדושה תמצית וניל אמתית, כוס קמח תופח וממשיכים להקציף במהירות בינונית כדקה / עד שהמסה מאוחדת ומפסיקים את פעילות המיקסר.
  5. מגרדים את הקרם מהדפנות למרכז הקערה, מוסיפים את חצי כוס רוויון הנותר, 3/4 כוס קמח תופח ומערבלים עד שמתקבלת מסה אחידה ללא הבדלי צבע וגושים.
  6. ממיסים במיקרוגל 100 גרם שוקולד חלב כדקה, מערבבים עד שמתקבל קרם שוקולד חלק. מוסיפים 2 כפות גדושות פרלינה, מערבבים לתערובת חלקה ומניחים בצד.
  7. מוציאים שליש מהמסה לקערה אחרת, מוסיפים 2 כפות ממש גדושות שוקולד חלב מומס עם פרלינה ומערבבים בעזרת מרית.
  8. משמנים וממלאים תבנית בקוטר 24 או 2 תבניות אינגליש במסה בלבנה, יוצקים מעל את המסה עם הקינמון ומשישים בתנועות מעגליות מתחתית התבנית כלפי מעלה. מעבירים לתנור ואופים כ – 40 דקות. לאחר 40 דקות מבצעים את בדיקת הקיסם. קיסם היוצא מהעוגה עם מעט פירורים מעיד על עוגה מוכנה.

מתכונים קשורים

Translate »