עוגת שוקולד הקסם השחור – פרווה

google analytics במתכון זה צפו 383,345 גולשים

חברים יקרים, אין טעות במתכון יש להשתמש גם בקמח תופח וגם באבקת אפיה. כמות המסה מתאימה לתבנית עגולה בקוטר 26 ולתבנית גדולה חד פעמית (לא הענקית ולא הבינונית). המסה דלילה יחסית וזה בסדר. השוקולד שאמורים ליצוק על העוגה אמור להיות קר והעוגה אמורה להיות חמה. אפשר גם בלי מיקסר עם מטרפה ידנית עד שכל הרכיבים מתגבשים ולהוסיף בהדרגה את השמן בסוף. (להכניס את כל הרכיבים אחד אחרי השני לפי הסדר במתכון) 2 כוסות סוכר זו לא טעות העוגה יוצאת פצצה. לא מתוקה מידי. לשים את העוגה בשלב האמצעי של התנור, לא להוציא את העוגה לפני הזמן ולא לפתוח את התנור באמצע האפיה לראות מה שלומה. אפשר לפתוח את דלת התנור רק לאחר 45 דקות, לנעוץ קיסם עץ, אם הקיסם לא יוצא נקי לסגור מיד את דלת התנור ולבדוק שוב לאחר 5 דקות. ב ה צ ל ח ה !

Print Friendly, PDF & Email
    גודל טקסט
 

מתכונים קשורים

Translate »