Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת שוקולד בציפוי קוקוס ללא מיקסר

google analytics במתכון זה צפו 90,474 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

מתכון לעוגת שוקולד בציפוי קוקוס ללא מיקסר בקלי קלות.

דרוג המתכון

  • (2.9 /5)
  • 4 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 180 מעלות.
  2. מכינים את הקרם - מכניסים לסיר קטן מיכל שמנת מתוקה, מניחים על הלהבה הכי נמוכה בכיריים, מביאים לסף רתיחה ומכבים להבה. שוברים 100 גרם שוקולד מריר לקוביות, מוסיפים לסיר, מערבבים עד לקבלת קרם אחיד ומניחים בצד.
  3. מכינים את העוגה - מנפים לתוך קערה 2 כוסות קמח עם אבקת אפיה. מוסיפים 4 כפות קקאו, כוס וחצי סוכר, 100 גרם קוקוס ומערבבים.
  4. ממיסים 200 גרם חמאה כדקה במיקרוגל ומוסיפים לקערה, מוסיפים 5 ביצים ומתחילים לטרוף עם מטרפה ידנית. מוסיפים בהדרגה כוס מים רותחים וטורפים במרץ כל הזמן עד לקבלת מסה אחידה.
  5. משמנים 2 תבניות אינגליש קייק, מעבירים את המסה לתבניות ואופים כ - 43 דקות. נזהרים לא ליבש את העוגות בתנור.
  6. יוצקים את הקרם (שהצטנן בינתיים) על העוגות וממתינים כ - 5 דקות שהעוגות יצטננו מעט.
  7. מפזרים על נייר אפיה כ - 100 גרם קוקוס, מוציאים את העוגות מהתבניות, מגלגלים אותן בקוקוס, מחזירים אותן לתבניות בהן נאפו ומכסים בנייר כסף. העוגות טעימות מאד כשהן בטמפרטורת החדר. אני מאחסנת את העוגות במקרר ומחממת במיקרוגל 10 שניות לפני ההגשה.

מתכונים קשורים

Translate »