Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת סנדוויץ פרג / Poppy Sandwich Cake

google analytics במתכון זה צפו 3,514 גולשים

עוגת סנדוויץ פרג מעלפת!!! עמוסה בפרג רך ומתקתק.. אל תוותרו עליה 👌

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מכינים את המילוי - מכניסים לתוך סיר לא גדול 3 כוסות פרג טחון טרי, 1 כוס סוכר, 1 כוס חלב, 100גרם חמאה בטמפרטורת החדר, זסט מלימון שלם ומניחים את הסיר על להבה בינונית. מבשלים 10 דקות תוך כדי ערבוב, מכבים להבה, מוסיפים 80 גרם פירורי ביסקוויטים, מערבבים היטב ומניחים בצד לצינון. (המסה אמורה להתקרר לגמרי)
  2. מכינים את הבצק - מכניסים 220 גרם קוביות חמאה קרה, 100 גרם סוכר ו – 300 גרם קמח למעבד מזון ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורים. מוסיפים 1 ביצה ומעבדים עד שמתקבלת מסה פירורית. מוציאים את המסה הפירורית מהמעבד מזון, אוספים לכדור, משטחים אותו, עוטפים בניילון או בניילון נצמד ומעבירים את הבצק למקרר למנוחה של שעתיים. (חשוב לא להתעסק יותר מידי עם הבצק).
  3. לאחר שעתיים מדליקים תנור ל - 180 מעלות חום. מחלקים את הבצק ל - 2 כדורים. מקמחים נייר אפיה, מניחים עליו כדור בצק ומקמחים גם אותו. לשיםאת כדור הבצק בין שתי ניירות אפיה לקבלת עלה בגובה אחיד.
  4. מניחים רינג בקוטר 26 על הבצק (או 24 אם רוצים עוגה יותר גבוהה) ומסירים את שאריות הבצק מסביב. (אם אין רינג אפשר לשטח את הבצק בכל תבנית, מלבנית או עגולה), מניחים על הבצק את מלית הפרג. מרדדים את כדור הבצק השני, מניחים אל מלית הפרג ומהדקים. (מהשאריות ניתן להכין עוגיות פריכות טעימות)
  5. עושים חורים בעזרת מזלג על פני כל הבצק ואופים כ - 35 דקות / עד שמאפה מזהיב בקצוות. מעטרים באבקת סוכר.

מתכונים קשורים

Translate »