Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת מרציפן ושקדים

google analytics במתכון זה צפו 3,418 גולשים

עוגת מרציפן ושקדים בחושה מ ע ל פ ת !!! אין דברים כאלה. אני מכורה לבחושות 💜💜💜

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לקערית כוס חלב, 100 גרם מרציפן גולמי ומחממים במיקרוגל דקה ורבע. טוחנים למסה חלקה בעזרת בלנדר מוט ומניחים בצד.
  2. מחממים תנור ל - 180 מעלות חום. מנפים 1 כוס + 3/4 כוס קמח תופח ומניחים בצד.
  3. מכניסים לקערת מיקסר עם וו גיטרה 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, כוס ורבע סוכר, ומקציפים 3 דקות לקבלת מסה קרמית.
  4. לאחר 3 דקות מוסיפים 4 ביצים בזו אחר זו בהפרשים של 2 דקות האחת מהשניה. (לא מכניסים את כל הביצים יחד למיקסר!), מוסיפים כפית תמצית שקדים ומערבלים דקה. מוסיפים כוס כוס קמח תופח מנופה, מערבלים, מוסיפים כוס חלב ומרציפן, מערבלים מעט ומוסיפים את 3/4 כוס הקמח הנותרת. מערבלים את המסה עד להטמעת הקמח ומכבים את המיקסר.
  5. משמנים בחמאה 2 תבניות אינגליש קייק או סיר פלא, מעבירים את המסה לתבנית, מפזרים מעל המסה שקדים פרוסים ואופים 40 דקות / שקיסם עץ הננעץ בעוגה יוצא נקי.

מתכונים קשורים

Translate »