Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת טירמיסו

google analytics במתכון זה צפו 7,709 גולשים

מתכון לעוגת טירמיסו מעלפת!

דרוג המתכון

  • (5 /5)
  • 3 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. בסיר קטן על להבה נמוכה מחממים כוס חלב, כוס קפה אספרסו, 2 כפות סוכר ו - 2 כפות ליקר אמארטו עד שהסוכר נמס לגמרי ומכבים להבה. מחכים עש לצינון מוחלט של הנוזל.
  2. מקציפים במהירות גבוה 2 קופסאות גבינת מסקרפונה כ - 3 דקות. מוסיפים 2 מיכלי שמנת מתוקה תוך כדי הקצפה. מוסיפים כוס סוכר ומקציפים 5 דקות עד שגרגירי הסוכר נמסים. מוסיפים 2 חלמונים וממשיכים להקציף 3 דקות נוספות ומכבים את המיקסר.
  3. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה. יוצקים לתבנית רבע מכמות המלית. לוקחים ביסקוטים, טובלים אותם בזה אחר זה בקפה, עד שהקפה נספג היטב ומניחים על המלית לאורך. (9 יחידות)
  4. שוב, יוצקים לתבנית רבע מכמות המלית. לוקחים ביסקוטים, טובלים אותם בזה אחר זה בקפה, עד שהקפה נספג היטב ומניחים על המלית לאורך. (9 יחידות)
  5. מרימים את השוליים של נייר האפיה, מכסים את העוגה ובעזרת הידיים לוחצים כלפי מטה את הביסקוטים. חוזרים על התהליך גם בתבנית השניה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך הלילה.
  6. כשמגישים, הופכים את עוגת הטירמיסו על גבי משטח ובוזקים מעל אבקת קקאו.

מתכונים קשורים

Translate »