Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת דלעת ושוקולד צ'יפס

google analytics במתכון זה צפו 3,973 גולשים

עוגת דלעת ושוקולד צ'יפס עם נגיעות שוקולד. איזו עוגה מפתיעה. זו עוגה שאתם חייבים לנסות.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 180 מעלות חום.
  2. מכינים את מחית הדלעת - מקלפים את הדלעת, חותכים לקוביות ומכניסים לסיר קטן. מוסיפים כוס וחצי מי ברז, 2 כפות סוכר דמררה, כפית קינמון, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, ומבשלים כ - 20 דקות / עד שהדלעת רכה.
  3. מסננים את הדלעת מהנוזלים ושומרים את הנוזלים. טוחנים בעזרת בלנדר מוט את הדלעת, מעבירים דרך מסננת דקה ומניחים בצד עד שהמחית תתקרר. מזכירה לכם שוב, לא זורקים את המים שבהן בושלה הדלעת נשתמש בהם בשלב האחרון של המתכון.
  4. מכינים את העוגה - מכניסים לתוך קערה 6 ביצים ומתחילים להקציף, לאחר 2 דקות מוסיפים כוס וחצי סוכר דמררה ב - 6 פעימות, ממשיכים להקציף עד שמתקבלת קציפה תפוחה, בהירה ורכה.
  5. מכבים את פעילות המיקסר ומוסיפים 2 וחצי כוסות קמח תופח, כפית סודה לשתיה, כוס שמן, כוס + שליש כוס מחית דלעת, כפית קינמון טחון, מערבלים עד שהמסה מתגבשת, מכבים את המיקסר, מוסיפים 3/4 כוס שוקולד צ'יפס ומקפלים את האגוזים למסה.
  6. משמנים תבנית בקוטר 26 ס"מ, יוצקים את המסה לתבנית ואופים 40 /45 דקות. מוציאים את העוגה מהתנור ומברישים אותה בסירופ בו בושלה הדלעת. לא יוצקים את הנוזלים על העוגה! מברישים אותם.

מתכונים קשורים

Translate »