Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת גבינה קרה עם פסיפלורה

google analytics במתכון זה צפו 6,217 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

אין על עוגות גבינה קרות. בשבילי הן מושלמות! ללא אפיה, בלי הרבה בלגן והתוצאה תמיד מדהימה. ממש כמו בקונדיטוריה. והכי חשוב כל אחד יכול!

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מערבבים 14 גרם ג'לטין (שקית) עם שליש כוס מים קרים ומניחים בצד.
  2. ממסים 100 גרם חמאה במיקרוגל ומעבירים למעבד מזון. מוסיפים 200 גרם ביסקוויטים, כף סוכר וטוחנים עד לקבלת אבקת ביסקווטים לחה. (בערך 2 / 3 דקות)
  3. מניחים בתחתית תבנית קפיצית בקוטר 26 סמ' נייר אפיה ומרפדים את דפנות התבנית בשקף בגובה 6 ס"מ. (רצוי לצפות בשקף את דפנות התבנית על מנת שתתקבל צורה עגולה ומושלמת). מעבירים לתבנית את תערובת הביסקוויטים, מהדקים היטב לתחתית ומניחים בצד.
  4. מכניסים לתוך קערת המיקסר 750 גרם גבינה לבנה, 1 שמנת חמוצה, כוס סוכר ומקציפים במהירות גבוה 3 דקות. לאחר 3 דקות מוסיפים בהדרגה 2 מכלי שמנת מתוקה ומקציפים 2 דקות נוספות.
  5. לאחר 2 דקות מכניסים את הכוס עם הג'לטין לתוך המיקרוגל למשך 25 שניות, מוציאים ומערבבים עד לקבלת נוזל סמיך ושקוף. אם הנוזל עדיין לא שקוף מכניסים למיקרו לעוד מספר שניות.
  6. שהנוזל נעשה שקוף מפסיקים את פעילות המיקסר ומעבירים לכוס 4 כפות מהמסה (כך מבצעים השוואת טמפרטורה). מדליקים את המיקסר ומוסיפים את המסה מהכוס בזרם דק תוך כדי הקצפה עד להטמעה במלית. יוצקים את המסה על בסיס העוגה ומכניסים למקרר למהלך הלילה.
  7. למחרת, מרוקנים 6 יחידות פסיפלורה לתוך קערית, מכינים ג'לי בזק לפי הוראות יצרן ומעבירים לקערה. מוסיפים לג'לי את הפסיפלורה, מערבבים היטב, יוצקים על העוגה ומכניסים למקרר עד להגשה.

מתכונים קשורים

Translate »