Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת גבינה קלאסית

google analytics במתכון זה צפו 16,905 גולשים

עוגת גבינה קלאסית – ערב טוב לךךךךךך! לקחתי את המושלמת הזאת לטעימות בעבודה נרשמה הצלחה בקרב הטועמים. לא לפספס! מתכון נגיש בהחלט. 

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. 40 דקות לפני הכנת העוגה מניחים על השיש את הגבינות והביצים. לאחר 40 דקות מניחים בתחתית התנור תבנית מלאה במים מדליקים תנור ל - 240 מעלות, מניחים את רשת התנור בשלב הראשון התחתון ומכינים את העוגה.
  2. מכניסים לתוך קערת המיקסר 6 חלבונים ומקציפים עד לקבלת קצף לבן. כשמתקבל קצף לבן לאחר דקה בערך מוסיפים בהדרגה כוס ורבע סוכר ומקציפים עד לקבלת מסה תפוחה, יצביה אך לא נוקשה.
  3. בינתיים מכניסים לקערה 6 חלמונים, כפית תמצית וניל, 500 גרם גבינה לבנה, 1 גביע שמנת, 1 גביע גבינת שמנת נפוליאון בטעם טבעי, גרידת לימון דקה מלימון קטן וטורפים היטב עם מטרפה ידנית. מוסיפים 3 כפות גדושות קורנפלור, 3 כפות גדושות קמח וטורפים היטב עד לקבלת מסה קרמית חלקה.
  4. מקפלים את החלבונים המוקצפים למסה של הגבינות ב - 3 פעימות ובעדינות עד לקבלת מסה במרקם אחיד.
  5. משמנים תבנית או רינג בקוטר 22 בגובה 8 ס"מ, גוזרים עיגול נייר אפיה, משמנים בחמאה משני הצדדים ומרפדים את תחתית התבנית. חוצים נייר אפיה אחר, משמנים אותו משני הכיוונים ומרפדים את דפנות התבנית כך שהנייר יצא החוצה מהתבנית. אוטמים את הצד החיצוני של תחתית התבנית היטב עם נייר כסף!!!!! ממש עוטפים את תחתית התבנית מבחוץ ומעבירים את המסה לתבנית.
  6. מניחים את התבנית בתוך תבנית אחרת מלאה עד מחציתה במים, מניחים על רשת התנור ואופים 10 דקות. מורידים את התנור ל - 160 מעלות ואופים 50 דקות נוספות / עד שרואים שהעוגה רוטטת באמצע ובשוליים יציבה. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה לפחות עוד שעתיים בתנור. מוציאים את העוגה מהתנור, מעבירים ללילה למקרר להתייצבות. לפני ההגשה מעטרים באבקת סוכר.

מתכונים קשורים

Translate »