Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת גבינה בחושה עם תפוחים מקורמלים ודבש

google analytics במתכון זה צפו 13,797 גולשים

עוגת גבינה בחושה עם תפוחים מקורמלים ודבש בקלי קלות. בלי הפרדת ביצים ובלי הרבה בלגן, והטעם? גן עדן! 

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מכינים תפוחים וצימוקים מקורמלים - מקלפים 2 תפוחי גרני סמית, קוצצים לקוביות סופר קטנות ומניחים בצד (בשום אופן לא משתמשים במגרדת). בקלחת קטנה על להבה נמוכה מחממים 60 גרם סוכר ו - 30 גרם חמאה עד שהסוכר נמס לגמרי. מוסיפים קוביות מ - 2 תפוחים, 30 גרם צימוקים כהים, קורט מלח, כפית שטוחה קינמון, קורט ציפורן טחונה, 2 כפות דבש ומערבבים. מנמיכים להבה ומערבבים מידי פעם. מבשלים לפחות 10 דקות / עד שהתפוחים מתרככים.
  2. יוצקים את התפוחים המקורמלים לתחתית תבנית עם חור באמצע (מעוצבת או סיר פלא) משטחים את המסה בתחתית בתבנית ומניחים בצד. מדליקים תנור ל - 180 מעלות חום. מנפים כוס קמח תופח ומניחים בצד.
  3. מקציפים 6 ביצים שלמות לקצף צהבהב, מוסיפים בהדרגה כוס וחצי סוכר וממשיכים להקציף כ - 2 דקות / עד שמתקבלת קציפה תפוחה ובהירה. הקציפה צריכה להיות ממש תפוחה ובהירה.
  4. מפסיקים את פעילות המיקסר ומוסיפים כוס קמח תופח מנופה, כוס שקדים טחונים, 3/4 כוס שמן, קליפת לימון מגורדת מחצי לימון, 750 גרם גבינה לבנה 5% ומפעילים את פעילות המיקסר ל - 2 דקות נוספות עד שמתקבלת מסה אחידה.
  5. אופים בשלב השני התחתון של התנור כ - 50 דקות / עד שמרכז העוגה יציב והעוגה זהובה. עוגה זהובה לבנבנה ומעט רוטטת במרכזה היא עוגה מוכנה.
  6. כשהעוגה מתקררת לחלוטין הופכים אותה על מגש. ומעבירים למקרר.

מתכונים קשורים

Translate »