Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת גבינה בחושה עם תפוחים מקורמלים ודבש

google analytics במתכון זה צפו 13,640 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

עוגת גבינה בחושה עם תפוחים מקורמלים ודבש בקלי קלות. בלי הפרדת ביצים ובלי הרבה בלגן, והטעם? גן עדן! 

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכינים תפוחים וצימוקים מקורמלים - מקלפים 2 תפוחי גרני סמית, קוצצים לקוביות סופר קטנות ומניחים בצד (בשום אופן לא משתמשים במגרדת). בקלחת קטנה על להבה נמוכה מחממים 60 גרם סוכר ו - 30 גרם חמאה עד שהסוכר נמס לגמרי. מוסיפים קוביות מ - 2 תפוחים, 30 גרם צימוקים כהים, קורט מלח, כפית שטוחה קינמון, קורט ציפורן טחונה, 2 כפות דבש ומערבבים. מנמיכים להבה ומערבבים מידי פעם. מבשלים לפחות 10 דקות / עד שהתפוחים מתרככים.
  2. יוצקים את התפוחים המקורמלים לתחתית תבנית עם חור באמצע (מעוצבת או סיר פלא) משטחים את המסה בתחתית בתבנית ומניחים בצד. מדליקים תנור ל - 180 מעלות חום. מנפים כוס קמח תופח ומניחים בצד.
  3. מקציפים 6 ביצים שלמות לקצף צהבהב, מוסיפים בהדרגה כוס וחצי סוכר וממשיכים להקציף כ - 2 דקות / עד שמתקבלת קציפה תפוחה ובהירה. הקציפה צריכה להיות ממש תפוחה ובהירה.
  4. מפסיקים את פעילות המיקסר ומוסיפים כוס קמח תופח מנופה, כוס שקדים טחונים, 3/4 כוס שמן, קליפת לימון מגורדת מחצי לימון, 750 גרם גבינה לבנה 5% ומפעילים את פעילות המיקסר ל - 2 דקות נוספות עד שמתקבלת מסה אחידה.
  5. אופים בשלב השני התחתון של התנור כ - 50 דקות / עד שמרכז העוגה יציב והעוגה זהובה. עוגה זהובה לבנבנה ומעט רוטטת במרכזה היא עוגה מוכנה.
  6. כשהעוגה מתקררת לחלוטין הופכים אותה על מגש. ומעבירים למקרר.

מתכונים קשורים

Translate »