Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת גבינה ניו יורק

google analytics במתכון זה צפו 11,781 גולשים

New York Cheesecake? יש כאלה שעוגת גבינה ניו יורק היא האחת, היחידה ואין עוד מלבדה. העוגה טעימה ברמות על! היא דחוסה, עסיסית, רכה וממש טעימה. 

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. משמנים תבנים בקוטר 24 ס"מ בחמאה ומרפדים את שוליה הפנימיים בנייר אפיה. עוטפים (מבחוץ) את תחתית התבנית היטב בנייר כסף ומניחים בצד. מדליקים תנור ל - 200 מעלות טורבו, מניחים את תבנית הברזל של התנור בשלב השני התחתון, יוצקים לתוכה מים רותחים עד 1/2 הגובה וסוגרים את דלת התנור.
  2. מכינים את הבסיס - מכניסים למעבד מזון 200 גרם ביסקוויטים, 100 גרם חמאה ומעבדים לפירורים דקים. מהדקים את הפירורים לתחתית התבנית ומניחים בצד.
  3. מכינים את המלית - מכניסים לקערת מיקסר עם וו גיטרה 600 גרם גבינת שמנת טבעית, כוס ורבע סוכר, 200 גרם שמנת חמוצה, 120 גרם שמנת מתוקה ומערבלים 2 דקות. מוסיפים 4 ביצים, זסט מלימון קטן, 2 כפיות מיץ לימון ומערבלים דקה נוספת. מוסיפים בהדרגה 50 גרם קורנפלור, מערבלים דקה נוספת ומכבים את פעילות המיקסר.
  4. מורידים את חום התנור ל - 160 מעלות. יוצקים את מלית הגבינה לתבנית עם הביסקוויטים. מכניסים לתנור ואופים שעה. לאחר שעה מעלים את חום התנור ל - 180 מעלות ואופים 15 דקות נוספות / עד הזהבת חלקה העליון של העוגה.
  5. כשחלקה העליון של העוגה זהוב, קצותיה יציבים והיא מעט רוטטת במרכזה העוגה מוכנה. מכבים את חום התנור ומשאירים את העוגה בתנור לפחות שעה. לאחר שעה מוציאים את העוגה מהתנור, מצננים עד שתגיע לטמפרטורת החדר, מכסים ומעבירים למקרר למהלך הלילה לקבלת עוגה מושלמת.
  6. הערה: העוגה אמורה לצאת דחוסה לכן לא מקציפים את המרכיבים אלא מערבלים.

מתכונים קשורים

Translate »