עוגת גבינה חמה

google analytics במתכון זה צפו 4,860 גולשים

עוגת גבינה חמה בלי מיקסר, בלי הפרדת ביצים ובלי הרבה בלגן. ערבוב נמרץ ולתנור.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 150 מעלות טורבו. ממלאים תבנית במים רותחים ומניחים בריצפת התנור. משמנים תבנית בינונית (24/37) בחמאה בטמפרטורת החדר או בשמן ומניחים בצד.
  2. מכניסים לתוך קערה כוס וחצי סוכר, 750 גרם גבינה לבנה, 4 מיכלי שמנת חמוצה, טורפים היטב במטרפה, מוסיפים 6 ביצים, טורפים נמרצות עד לקבלת מסה אחידה ומניחים בצד. (לא מקציפים! טורפים בקערה את כל המרכיבים)
  3. מנפים לתוך קערה גדולה אחרת 4 כפות קורנפלור, 2 כפות קמח, 2 אינסטנט פודינג וניל ומערבבים היטב. (חשוב מאד לנפות ולערבב היטב!) לאחר הערבוב מוסיפים חצי מהמסה של הגבינות לקערה עם היבשים וטורפים עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים. מוסיפים את המחצית השניה של המסה וטורפים עד לקבלת מרקם קרמי חלק. מעבירים את המסה לתבנית המשומנת ואופים שעה ורבע. העוגה מוכנה כשהיא יציבה בשוליים ורוטטת במרכזה.
  4. ממתינים לצינון מלא, מברישים שכבה דקה של סירופ מייפל על העוגה, חותכים לריבועים, מכסים בנייר כסף ומעבירים למקרר. העוגה חייבת להתייצב לפני החימום הנוסף. לפני ההגשה מחממים קלות על פלטה או מגישים בטמפרטורת החדר.

מתכונים קשורים

Translate »