Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת גבינה אפויה ללא גלוטן

google analytics במתכון זה צפו 6,915 גולשים

מתכון לעוגת גבינה אפויה ללא גלוטן בקלי קלות וטעימה ברמות עללללל!

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מוציאים מהמקרר את הגבינות, החמאה והביצים 40 דקות לפני ההכנה ומניחים על השיש. לאחר 40 דקות מניחים בתחתית התנור את התבנית של התנור שהיא מלאה במים, מניחים את הרשת של התנור על השלב הראשון התחתון בתנור ומדליקים תנור ל - 250 מעלות. (250 מעלות זה גם בסדר כל עוד העוגה מזהיבה ב - 20 דקות)
  2. מכניסים לתוך קערה חצי כוס סוכר, 4 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל, 250 גרם גבינת טוב טעם, 1 שמנת חמוצה של פעם , 500 גרם גבינה לבנה, 4 כפות גדושות קורנפלור, 50 גרם חמאה מומסת, 5 חלמונים טורפים היטב עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים ומניחים בצד.
  3. מקציפים 5 חלבונים עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה, מוסיפים ב - 5 פעימות 3/4 כוס סוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קציפה נוקשה אבל לא נוקשה מידי. מקפלים בעדינות את החלבונים לתערובת הגבינות עד להטמעת החלבונית במסה.
  4. משמנים תבנית בקוטר 24 עם שוליים גבוהים, מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפיה מרפדים את דפנות התבנית בנייר אפיה כך שיעבור את גובה התבנית, עוטפים בנייר כסף את התבנית מבחוץ, מעבירים את המסה לתבנית, מכניסים לתנור, ואופים 20 דקות עד שהעוגה זהובה. לאחר 20 דקות מוצאים את העוגה מהתנור, מפרידים את העוגה מהדפנות (כדי שתעלה יפה ולא תסדק) מורידים את חום התנור ל - 160 מעלות ואופים 55 דקות נוספות. לאחר 55 דקות מכבים את התנור, משאירים את העוגה בתנור לפחות 4 שעות. ומכניסים למקרר להתייצבות, עדיף למהלך הלילה.
  5. למחרת מכניסים לקערת המיקסר 250 מיליליטר שמנת מתוקה לקצפת, 1 אינסטנט פודינג וניל, חצי כוס חלב ומקציפים עד לקבלת קציפה יציבה ומעט נוקה (נזהרים מהקצפת יתר!!) מורחים את הקרם על חלקה העליון של העוגה ומפזרים בשולים סוכריות צבעוניות איכותיות.

מתכונים קשורים

Translate »