Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת בראוניז גבינה כשרה לפסח

google analytics במתכון זה צפו 5,138 גולשים

עוגת בראוניז גבינה כשרה לפסח. בהחלט שווה כל מאמץ שהושקע בה. האורחים התעלפו!

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 200 מעלות. משמנים תבנית מלבנית 31/21 ס"מ, גובה 6 ס"מ בחמאה ומניחים בצד.
  2. מכינים את הבראוניז - מכניסים 300 גרם שוקולד לקערת זכוכית, חותכים 300 גרם חמאה לקוביות ומוסיפים לקערה. ממיסים במיקרוגל 2 דקות בפולסים קצרים, מערבבים עד לקבלת קרם חלק ומניחים בצד.
  3. מכניסים לקערת המיקסר 6 ביצים ומקציפים במהירות גבוה עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה (3 דקות) מוסיפים בהדרגה כוס סוכר וממשיכים להקציף 2 דקות נוספות. מוסיפים בזרם דק את השוקולד המומס, מנמיכים את מהירות המיקסר למהירות נמוכה, מוסיפים כוס קמח תופח כשר לפסח מערבבים ערבוב קצר עם מרית ומעבירים לתבנית.
  4. מכינים את עוגת הגבינה - מכניסים לקערת המיקסר 3 ביצים ומקציפים לקציפה תפוחה ובהירה. מוסיפים בהדרגה חצי כוס סוכר וממשיכים להקציף 2 דקות. לאחר 2 דקות מוסיפים בהדרגה חצי כוס קמח קוקוס, 500 גרם גבינה לבנה 5%, חצי כוס שמן ובסוף את הקמח. כשרואים שהקמח נטמע במסה מפסיקים את פעילות המיקסר, מערבבים ערבוב קצר עם מרית ומעבירים לתבנית מעל המסה של הבראוניז. .
  5. מקפלים את המסה של הבראוניז מעל המסה של עוגת הגבינה בצורת שיש גסה. מנמיכים את התנור ל - 170 מעלות אופים כ - 45 דקות / עד שהעוגה יציבה.

מתכונים קשורים

Translate »