Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת ביסקוויטים שוקו וניל

google analytics במתכון זה צפו 18,741 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

עוגת ביסקוויטים שוקו וניל היא העוגה הכי טעימה והכי קלה להכנה. כולם אוהבים לאכול אותה בכל עונות השנה והיא מתחסלת בשניות. קיבלתם התראה קצרה והאורחים עוד שעתיים אצלכם? כעת יש לכם פתרון מושלם!

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכינים את קרם השוקולד - מכניסים לסיר קטן חצי מיכל שמנת מתוקה (חצי כוס), רבע כוס חלב, מניחים על הלהבה הכי נמוכה בכיריים, מביאים לסף רתיחה ומכבים להבה. שוברים לקוביות 100 גרם שוקולד מריר ומוסיפים לסיר. ממתינים דקה עד שהשוקולד נמס ומערבבים עד לקבלת קרם סמיך וכהה. אם לא מקבלים קרם סמיך וכהה מניחים שוב את הסיר על הלהבה הכי נמוכה בכיריים ומערבבים ללא הפסקה עד לקבלת קרם סמיך וכהה. מכבים להבה ומניחים בצד.
  2. מכינים את העוגה - מכניסים לתוך קערת המיקסר 2 וחצי מיכלי שמנת מתוקה (625 מיליליטר), 2 אינסטנט פודינג וניל, 2 כוסות חלב (480 מיליליטר) ומקציפים במהירות גבוהה כ – 3 דקות עד לקבלת קרם יציב. (יש להימנע מהקצפת יתר)
  3. יוצקים לקערית כוס חלב, טובלים ביסקוויט אחר ביסקוויט ומניחים אותם צמודים בזה אתר זה בתבנית חד פעמית גדולה בשכבה אחת. יוצקים שליש מכמות הקרם ומשטחים על הביסקוויטים.
  4. שוב, טובלים ביסקוויט אחר ביסקוויט בחלב ומניחים אותם בזה אחר זה על הקרם בשכבה אחת, ושוב יוצקים שליש מכמות הקרם ומשטחים על הביסקוויטים.
  5. פעם אחרונה טובלים ביסקוויט אחר ביסקוויט בחלב ומניחים אותם בזה אתר זה על הקרם בשכבה אחת. יוצקים את שליש הקרם הנותר ומשטחים על הביסקוויטים. מכסים בניילון ניצמד או בנייר כסף ומעבירים למקפיא לחצי שעה.
  6. לאחר חצי שעה יוצקים את קרם השוקולד (שהצטנן בינתיים) על העוגה, מגרדים במגרדת גסה 50 גרם שוקולד לבן, מפזרים מעל קרם השוקולד ומעבירים למקרר.

מתכונים קשורים

Translate »