Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגת ביסקוויטים שוקולד פיסטוק

google analytics במתכון זה צפו 7,922 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

עוגת ביסקוויטים שוקולד ופיסטוק ללא אפיה, מיוחדת וטעימה ברמות קשות. כדאי לנסות.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכינים קרם שוקולד - בסיר קטן על להבה נמוכה מביאים 250 מיליליטר שמנת מתוקה לסף רתיחה ומכבים להבה. שוברים לתוך הסיר 150 גרם שוקולד מריר, מערבבים היטב עד לקבלת מסה חלקה וקרמית ומניחים בצד. (אם המסה נראית לכם דלילה השמנת לא היתה חמה דיה. מדליקים שוב להבה נמוכה, מנמיכים להבה, מערבבים במרץ עד לקבלת מסה קרמית ומכבים להבה.
  2. מכינים קרם פיסטוק מכניסים לקערת המיקסר 2 שמנת מתוקה לקצפת, 2 כוסות חלב, 2 אינסטנט פודינג לבן, 2 כפות גדושות אבקת סוכר ומתחילים להקציף. לאחר כדקה כשהקצפת מתעבה מוסיפים 4 כפות גדושות מחית פיסטוק וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב ומעט נוקשה. (יש להיזהר מהקצפת יתר!) כשהקצפת יציבה מפסיקים את פעילות המיקסר.
  3. מרכיבים את העוגה - מכניסים לתוך קערה עמוקה כוס חלב, טובלים 16 ביסקוויטים משני הצדדים בחלב ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה. מורחים שליש קרם פיסטוק על הביסקוויטים ושוב, טובלים 16 ביסקוויטים בחלב משני הצדדים ושוב מורחים שליש מקרם הביסקוויטים. כך גם בפעם השלישית. לבסוף טובלים את 16 הביסקוויטים הנותרים משני הצדדים בחלב, מניחים אותם על קרם הפיסטוק ומעבירים למקרר. (סך הכל 3 שכבות של קרם שמעליהם שכבת ביסקוויטים נוספת)
  4. כשקרם השוקולד מגיע לטמפרטורת החדר, מוציאים את העוגה מהמקרר, יוצקים עליה את הקרם, גורסים את הפיסטוק גס, מפזרים מעל השוקולד ומכניסים למקרר ל - 5 שעות התייצבות לפחות.

מתכונים קשורים

Translate »