עוגיות שיבולת שועל

google analytics במתכון זה צפו 21,149 גולשים

עוגיות שיבולת שועל מדהימות. כיף להתחיל איתן את היום עם קפה. לא יאמן, 5 דקות הכנה!

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (3.1 /5)
  • 4 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לקערה גדולה 2 וחצי כוסות שיבולת שועל עבה, 3/4 כוס קמח, 3/4 כוס סוכר חום דמררה, כוס צימוקים כהים, כף גדושה פתיתי קוקוס, כפית קינמון, חצי כפית אבקת ג'ינג'ר, 100 גרם אגוזי מלך גרוסים גס ומערבבים היטב בעזרת כף. מוסיפים 2 ביצים, 3/4 כוס שמן, מערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למנוחה חצי שעה במקרר.
  2. מדליקים תנור ל - 180 מעלות טורבו רבע שעה לפני הוצאת המסה מהמקרר.
  3. מוציאים את המסה מהמקרר על גבי נייר אפיה. מניחים נייר אפיה נוסף מעל ומרדדים בין שני הניירות לכ - חצי ס"מ עובי. מעבירים לתבנית האפיה של התנור (לא תבנית אחרת) ואופים 20 דקות.
  4. מוציאים את העוגיה הענקית מהתנור ומיד מחלקים אותה למלבנים בגודל שאוהבים. ממתינים שהעוגיות יצטננו לגמרי ומעבירים אותן לכלי אטום.

מתכונים קשורים

Translate »