Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגיות פריכות במילוי אגוזים

google analytics במתכון זה צפו 3,367 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

עוגיות פריכות במילוי אגוזים קלות להכנה וממכרות. מי מכין קפה?

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לתוך קערה 500 גרם קמח, אבקת אפיה, 200 גרם סוכר, 200 גרם מחמאה בטמפרטורת החדר, 120 מיליליטר מים, כפית אבקת קליפות תפוזים או קליפה מתפוז שלם ולשים עד שמתקבל בצק במרקם אחיד. מכסים בניילון נצמד צמוד לבצק ומכניסים למקרר לשעה.
  2. לאחר שעה קוצצים גס 150 גרם אגוזי מלך ומעבירים לקערה. מוסיפים כפית קינמון, חצי כוס סוכר, 2 חלמונים ומערבבים היטב.
  3. מדליקים תנור ל - 170 מעלות, מחלקים את הבצק ל - 2 כדורים, מקמחים משטח עבודה ומפזרים קמח מעל הבצק. מרדדים לעלה, מסמנים עיגול גדול בעזרת רינג וחותכים למשולשים. בחלקו הרחב של המשולש מניחים כפית מלית אגוזים, מגלגלים לכיוון קצה המשולש ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. אופים כ - 20 דקות / עד שהמאפה זהוב.
  4. מפדרים באבקת סוכר לאחר שהעוגיות הצטננו.

מתכונים קשורים

Translate »