Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגיות פיננסייר ודובדבני אמרנה

google analytics במתכון זה צפו 3,503 גולשים

עוגיות פיננסייר ודובדבני אמרנה מושלמות. הצרפתים משלמים בנדיבות ואוכלים אותן עם הקפה הראשון של הבוקר. כן, כן.. לא רק הקוראסונים הם להיט בצרפת. גם הפיננסייר מככבות.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מניחים קלחת על להבה נמוכה ומחממים אותה ריקה חצי דקה / עד שהקלחת חמה. מוסיפים לקלחת 200 גרם חמאה ומחממים עד שהיא כמעט נשרפת ומקבלת גוון ענברי. מכבים להבה ומניחים בצד.
  2. מנפים 100 גרם קמח לתוך קערה. מוסיפים 100 גרם שקדים טחונים לאבקה, חצי כפית אבקת אפיה, מערבבים ומניחים בצד.
  3. מכניסים לקערת מיקסר מצוידת בוו גיטרה 150 גרם חלבונים, 230 גרם סוכר, חצי כפית תמצית וניל, 40 גרם טרימולין ומערבלים במהירות בינונית כ - 2 דקות / עד לקבלת קציפה לבנה ואוורירי. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח והשקדים ומערבלים כדקה עד שמתקבלת מסה אחידה.
  4. מוסיפים בעדינות את החמאה המומסת בזרם דק, וממשיכים לערבל עד לקבלת מסה אחידה. מעבירים את המסה למקרר לשעה צינון. לאחר כ - 40 דקות שהמסה במקרר מדליקים תנור ל - 170 מעלות.
  5. חוצים כ - 20 דודבני אמרנה ל - 2, מניחים 2 או 3 חצאי דובדבנים בתחתית תבניות השקעים (תבנית קטנה 2 גדולה 3) כשהחלק העגול מופנה כלפי תחתית תחתית תבניות השקעים. מעבירים את המסה לשק זילוף עם צנתר עגול. מזלפים לשקעי הסיליקון עד הסוף ואופים כ - 18 דקות. ממתינים לצינון מלא, מפדרים באבקת סוכר ושומרים בכלי אטום.

מתכונים קשורים

Translate »