Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגיות פיננסייר בניחוח הדרים

google analytics במתכון זה צפו 3,781 גולשים

עוגיות פיננסייר בניחוח הדרים שלא תפסיקו לזלול. מרשימות להגשה וטעימות אש!

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מניחים קלחת על להבה נמוכה ומחממים אותה ריקה חצי דקה / עד שהקלחת חמה. מוסיפים לקלחת 200 גרם חמאה ומחממים עד שהיא כמעט נשרפת ומקבלת גוון ענברי. מכבים להבה, מסננים בעזרת מסננת דקה לקערית ומניחים בצד.
  2. מנפים 100 גרם קמח לתוך קערה. מוסיפים 100 גרם שקדים טחונים לאבקה, חצי כפית אבקת אפיה, מערבבים ומניחים בצד.
  3. מכניסים לקערת מיקסר מצוידת בוו גיטרה 150 גרם חלבונים, 230 גרם סוכר, גרידת תפוז דקה מחצי תפוז, גרידת לימון דקה מחצי לימון, 40 גרם טרימולין ומערבלים במהירות בינונית כ - 2 דקות / עד לקבלת קציפה לבנה ואוורירי. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח והשקדים ומערבלים כדקה עד שמתקבלת מסה אחידה
  4. מוסיפים בעדינות את החמאה המומסת בזרם דק, וממשיכים לערבל עד לקבלת מסה אחידה. מעבירים את המסה למקרר לשעה צינון.
  5. מדליקים תנור ל - 170 מעלות טורבו. מעבירים את המסה לשק זילוף עם צנתר עגול. מזלפים לשקעי הסיליקון עד הסוף ואופים כ - 18 דקות. ממתינים לצינון מלא, מפדרים באבקת סוכר ושומרים בכלי אטום.

מתכונים קשורים

Translate »