Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגיות עבמבר

google analytics במתכון זה צפו 25,389 גולשים

המתכון הכי סודי מהכספת של קדאפי נחשף! עוגיות עבמבר הן הסוד הכי שמור בעדה הטריפוליטאית. גם באיומי אקדח לא יתנו לכם מתכון. אז מה עושים? נסיונות! נתקעים עם עשרות חלמונים, זורקים לפח לא מעט עוגיות ועולים שלושה קילו, אבל הסוף טוב. יש מתכון! (מסתבר שהעבמבר היא אחותה התאומה של האמרטי, ההבדל בגודלה).

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לקערה חסינת חום 200 גרם חלבונים, 400 גרם סוכר וטורפים מעל באן מארי עד שהסוכר נמס לגמרי. מכבים להבה, מסירים את הקערה מעל הסיר למשטח עבודה, מוסיפים 300 גרם אבקת שקדים, 3 כפיות תמצית שקדים אמיתית ומערבבים היטב עם כף. ממתינים לצינון מלא, מכסים בנילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה.
  2. למחרת, מחממים תנור ל - 180 מעלות, בידיים לחות יוצרים כדורים במשקל 35 גרם כל אחד. מניחים את הכדורים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, על כל כדור מניחים שקד ואופים כ - 20 דקות / עד להזהבה קלה.
  3. הערה: אני קונה אבקת שקדים דקה שמיועדת להכנת מקרונים. מצאתי שהיא הטובה ביותר למתכון. אם אין אתם יכולים להשתמש בכל אבקת שקדים שיש בבית.

מתכונים קשורים

Translate »