Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגיות סחלב פרווה

google analytics במתכון זה צפו 34,809 גולשים

עוגיות סחלב פרווה נמסות בפה ללא מרגרינה וללא ביצים!

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (3.6 /5)
  • 4 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 175 מעלות חום.
  2. מנפים לתוך קערה חצי קילו קמח, מוסיפים 100 גרם אבקת סוכר, 100 גרם אבקת סחלב, כוס ורבע שמן, 2 טיפות תמצית ורדים ולשים עד לקבלת בצק נוח לעבודה.
  3. מרפדים תבנית בנייר אפיה. משתמשים בכפית מדידה גדולה אוניברסלית לקבלת עוגיות אחידות בגודלן. ממלאים את הכפית בבצק, מוציאים את הבצק מהכפית, מגלגלים לכדור, משטחים מעט, נועצים בעדינות פיסטוק ומניחים בתבנית. (16 עוגיות בכל אפיה). מכניסים את התבנית לשלב האמצעי בתנור ואופים כ - 20 דקות. שימו לב, זמן האפיה קריטי! העוגיות אמורות להיות לבנות ובתחתית מעט זהובות. מציצים על העוגות לאחר 18 דקות אם התחתית מעט זהובה מוציאים אותן מהתנור ומפדרים בקינמון. מחכים לצינון מוחלט ומעבירים לקופסאות אטומות.

מתכונים קשורים

Translate »