Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגיות גרייבה פרווה

google analytics במתכון זה צפו 65,969 גולשים

עוגיות גרייבה ללא מרגרינה וללא ביצים עם מרקם משגע!

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 175 מעלות.
  2. מנפים לתוך קערה חצי קילו קמח, מוסיפים 100 גרם אבקת סוכר, כוס ורבע שמן ולשים עד לקבלת בצק נוח לעבודה.
  3. מרפדים תבנית בנייר אפיה. משתמשים בכפית מדידה גדולה אוניברסלית לקבלת עוגיות אחידות בגודלן. ממלאים את הכפית בבצק, מוציאים את הבצק מהכפית, מגלגלים לכדור, משטחים מעט, מניחים בתבנית ומפדרים בקינמון. (16 עוגיות בכל אפיה). מכניסים את התבנית לשלב האמצעי בתנור ואופים כ - 20 דקות. שימו לב, זמן האפיה קריטי! העוגיות אמורות להיות לבנות ובתחתית מעט זהובות. מציצים על העוגות לאחר 18 דקות אם התחתית מעט זהובה מוציאים אותן מהתנור. מחכים לצינון מוחלט ומעבירים לקופסאות אטומות.

מתכונים קשורים

Translate »