עוגיות אמרטי

google analytics במתכון זה צפו 4,686 גולשים

עוגיות אמרטי מטריפות הכי קרובות לאלו שטעמתי באיטליה. סוף סוף פתרתי את התעלומה. האמת, זה הרבה יותר פשוט ממה שחשבתי.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לקערה חסינת חום 100 גרם חלבונים, 200 גרם סוכר וטורפים בבאן מארי עד שהסוכר נמס לגמרי. מכבים להבה, מסירים את הקערה מעל הסיר למשטח עבודה, מוסיפים 150 גרם אבקת שקדים, 2 כפיות תמצית שקדים אמיתית ומערבבים היטב עם כף. ממתינים לצינון מלא, מכסים בנילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה.
  2. למחרת, מחממים תנור ל - 180 מעלות, בידיים לחות יוצרים 16 כדורים במשקל 25 גרם כל אחד. מניחים את הכדורים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, על כל כדור מניחים שקד ואופים כ - 17 דקות / עד להזהבה קלה.
  3. הערה: חשוב לאפות עד הזהבה קלה בלבד! העוגיות אמורות להיות מעט קריספיות מבחוץ וצמיגיות מבפנים. כשתחתיות העוגיות מזהיבות, מוציאים אותן מהתנור, ממתינים לצינון מלא ומעבירים לכלי אטום.

מתכונים קשורים

Translate »