Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגות שיש שוקולד וניל אישיות

google analytics במתכון זה צפו 4,262 גולשים

עוגות שיש שוקולד וניל אישיות, ממכרות במיוחד, בטעם שוקולדי עדין משגע.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל - 180 מעלות חום טורבו. ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים 150 גרם שוקולד מריר, מערבבים למרקם קרמי ומניחים בצד. מנפים 2 כוסות פחות כף קמח תופח ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערת המיקסר 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, כוס ורבע סוכר ומקציפים עם וו גיטרה 3 דקות במהירות בינונית. לאחר 3 דקות מפסיקים את פעילות המיקסר, מגרדים את דפנות ותחתית קערת המיקסר למרכז וממשיכים להקציף.
  3. לאחר 3 דקות מוסיפים 4 ביצים בטמפרטורת החדר, בזו אחר זו בהפרשים של 2 דקות האחת מהשניה. (לא מכניסים את כל הביצים יחד למיקסר!)
  4. לאחר 2 דקות הקצפה של הביצה הרביעית מפסיקים את פעילות המיקסר, מגרדים את דפנות המיקסר ואת החמאה שהצטברה בתחתית למרכז הקערה. מוסיפים כוס קמח, חצי כוס רוויון וממשיכים להקציף. לאחר דקה מוסיפים את הקמח והרוויון הנותרים, מקציפים דקה נוספת ומכבים את פעילות המיקסר.
  5. מעבירים חצי מהמסה לקערה עם השוקולד ומקפלים בעדינות עד שהשוקולד נטמע במסה. מכניסים את שתי המסות לשקי זילוף ומזלפים דמקה בתבניות. בועה לבנה לצד בועה חומה ובועה חומה מעל בועה לבנה. ממלאים את כל שקעי הפירמידה עד 3/4 גובה ואופים כ - 35 דקות / עד שהפירמידות מזהיבות וקיסם הננעץ בהן יוצא מעט פירורי. מוציאים מהתנור, ממתינים 15 דקות והופכים על רשת צינון.
  6. ניתן להשתמש בכל תבנית אפיה עם שקעים מסיליקון שיש בבית. ניתן להכין כעוגה בתבנית בקוטר 24 ס"מ, 2 תבניות אינגליש קייק או סיר פלא. אם מכינים עוגה יש לאפות כ - 40 / 45 דקות ולבצע את בדיקת הקיסם. קיסם הננעץ בעוגה ויוצא מעט פירורי מעיד על עוגה מוכנה.

מתכונים קשורים

Translate »