Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגות שוקולד אישיות

google analytics במתכון זה צפו 8,339 גולשים

עוגות שוקולד אישיות פרווה, נפלאות לימי הולדת. כל ילד מקבל עוגה אישית משגעת עם כפית ובלי הרבה בלגן.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל - 180 מעלות חום. מנפים 2 כוסות קמח עם אבקת אפיה ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערה כוס וחצי סוכר, 2 כוסות קמח, אבקת אפיה, חצי כוס שוקולית, חצי כוס קקאו ומערבבים היטב עם כף. מוסיפים 4 ביצים, כוס שמן ומאחדים עם מטרפה ידנית כדקה. מוסיפים בהדרגה 2 כוסות מים רותחים ועוצרים ברגע שהמסה הופכת לנוזלית ואחידה. מעבירים ל - 24 כוסות נייר של קאפקייקס ואופים כחצי שעה. לאחר כ - 22 דקות בודקים, אם העוגות מוכנות לא מחכים חצי שעה, מוציאים אותן לאחר 22 דקות מהתנור. (לא מייבשים את העוגות יותר מידי!)
  3. מכניסים שמנת מתוקה צמחית לסיר קטן ומחממים על להבה בינונית עד שהשמנת מגיעה לרתיחה ומכבים להבה. שוברים לקוביות 150 גרם שוקולד מריר (חבילה וחצי), מכניסים לתוך הסיר ומערבבים עד שהשוקולד נטמע בשמנת. מעבירים לקערית חצי מכמות הקרם ומניחים בצד.
  4. שוברים לקוביות את חצי חבילת השוקולד שנותרה ומוסיפים לקרם שוקולד שבסיר. מערבבים עד שהשוקולד נטמע בקרם ונוצר קרם סמיך ומניחים בצד.
  5. כשמוציאים את העוגות מהתנור יוצקים עליהן כשהן חמות את קרם השוקולד הדליל מהקערית וממתינים 5 דקות. לאחר 5 דקות יוצקים על העוגות את קרם השוקולד הסמיך מהסיר. ממתינים 10 דקות לצינון ומעטרים בסוכריות צבעוניות.

מתכונים קשורים

Translate »