עוגות קרם שניט אישיות במילוי קרם פטיסייר (מוסלין)

google analytics במתכון זה צפו 2,770 גולשים

עוגות קרם שניט אישיות במילוי קרם פטיסייר (מוסלין). אין דברים כאלה. עוגות בדיוק כמו פעם. טעימות ברמות קשות.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לתוך קערה 150 גרם סוכר, 6 חלמונים וטורפים היטב. מוסיפים 60 גרם קורנפלור, 20 גרם קמח, טורפים עד לקבלת מרקם חלק ומניחים בצד..
  2. מכינים קרם פטיסייר - מכניסים לסיר בינוני 500 גרם חלב, כפית מחית וניל ומניחים על הלהבה הכי נמוכה בכיריים. מביאים לרתיחה, מסירים את הסיר מהלהבה, מעבירים חצי מכמות המסה שבסיר לקערה עם היבשים והחלמונים וטורפים היטב, (כך מבצעים השוואת טמפרטורה)
  3. מעבירים את המסה מהקערה לסיר, מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת, לאחר הרתיחה, מנמיכים להבה, מבשלים דקה נוספת, לא מפסיקים לטרוף אפילו לא לרגע! ומכבים להבה.
  4. מעבירים את המסה למגש שטוח, מכסים היטב בניילון נצמד, מצמידים את הניילון לקרם שלא יהיה למסה מגע עם האוויר, ממתינים לצינון מלא ומעבירים למקרר ללילה. במצב צבירה זה המסה יכולה להישאר במקרר עד ארבעה ימים .
  5. מקציפים עם מקצף בלון 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר למסה תפוחה וקרמית. מחליפים את המקצף בוו גיטרה, מוסיפים את קרם הפטיסייר ומעבדים עד לקבלת מרקם קרמי חלק. (אם יש גושים ניתן לסנן בעזרת מסננת את המסה לתוך קערה אחרת). יוצקים לשק זילוף מצוייד בצנטר כוכב ומעבירים למקרר.
  6. מדליקים תנור ל - 180 מעלות טורבו, מקמחים משטח עבודה, פורסים בצק עלים על המשטח המקומח ומרדדים לעובי של 2/3 מהעובי של הבצק (לא מדקקים מידיי את הבצק!) קורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מעל העיגולים מניחים נייר אפיה נוסף ומעל נייר האפיה מניחים תבנית נוספת כדי שהבצק לא יתפח . אופים כ - 30 דקות / עד שהבצק זהוב וממתינים לצינון מלא.
  7. מניחים דיסק בצק במגש, מזלפים בעזרת צנטר כוכב קרם ומניחים דיסק נוסף מעל הקרם. כך עם כל הדיסקים. מפדרים באבקת סוכר ומעבירים למקרר.

מתכונים קשורים

Translate »