Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגה קפה ושוקולד חלב בחושה

google analytics במתכון זה צפו 6,011 גולשים

עוגה קפה ושוקולד חלב בחושה מעלפת! רטובה ועסיסית בדיוק כמו שעוגה מושלמת צריכה להיות.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל - 180 מעלות חום. מנפים 2 כוסות קמח תופח ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערת המיקסר 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, כוס ורבע סוכר ומערבלים שלוש דקות במהירות בינונית, בעזרת וו גיטרה.
  3. לאחר 3 דקות מוסיפים 4 ביצים בזו אחר זו בהפרשים של 2 דקות האחת מהשניה. (לא מכניסים את כל הביצים יחד למיקסר!)
  4. מוסיפים כוס קמח תופח, 100 גרם טבעות שוקולד חלב או שוקולד חלב קצוץ ומערבלים חצי דקה. מפסיקים את פעילות המיקסר ומגרדים את הדפנות למרכז.
  5. מוסיפים 200 גרם שמנת חמוצה בטמפרטורת החדר, כוס קמח תופח, 50 גרם חלב, 50 גרם ליקר קפה ומערבלים חצי דקה. מפסיקים את פעילות המיקסר, מגרדים את הדפנות למרכז, מערבלים חצי דקה נוספת ומכבים את פעילות המיקסר.
  6. מעבירים ל - 2 תבניות איגליש קייק משומנות בחמאה / סיר פלא משומן בחמאה ואופים כ - 45 דקות עד שקיסם עץ הננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים.

מתכונים קשורים

Translate »