Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגה לטו' בשבט עם פרות יבשים / Dried fruit cake

google analytics במתכון זה צפו 2,939 גולשים

עוגה לטו' בשבט עם פרות יבשים, במרקם שאני אוהבת. היא דחוסה ומלאה בכל טוב. טעימה אש!

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל - 180 מעלות חום. קוצצים דק 50 גרם שזיפים מגולענים, 50 גרם משמשים, 50 גרם חמוציות מיובשות, 50 גרם אגוזי מלך ומעבירים לקערה. מוסיפים 30 גרם פתיתי קוקוס, 2 כפות אבקת סוכר, מערבבים היטב ומניחים בצד. משמנים תבנית בינונית ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערת המיקסר 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, כוס ורבע סוכר ומערבלים בעזרת וו גיטרה שלוש דקות במהירות בינונית.
  3. לאחר 3 דקות מוסיפים 4 ביצים בזו אחר זו, בהפרשים של 2 דקות האחת מהשניה. (לא מכניסים את כל הביצים יחד למיקסר!)
  4. מוסיפים 200 גרם שמנת חמוצה בטמפרטורת החדר, כוס קמח תופח מנופה ומערבלים חצי דקה. מפסיקים את פעילות המיקסר, מגרדים את הדפנות למרכז, מערבלים חצי דקה נוספת ומכבים את פעילות המיקסר.
  5. מוסיפים כוס קמח נוספת, ומערבלים חצי דקה במהירות גבוה. מפסיקים את פעילות המיקסר, מוסיפים שליש מתערובת הפרות היבשים לקערה ומקפלים למסה בעזרת מרית.
  6. מעבירים את המסה לתבנית, מפזרים את יתר הפרות היבשים על העוגה ואופים כ - 40 דקות / עד שקיסם עץ הננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים.

מתכונים קשורים

Translate »