Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגה בלונדינית בלי מיקסר

google analytics במתכון זה צפו 112,757 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

מתכון לעוגה בלונדינית מטריפה ועסיסית! ללא מיקסר וללא הפרדת ביצים. איך אני אוהבת את המתכונים שמערבבים בהם את כל המרכיבים ומכניסים לתנור.

דרוג המתכון

  • (3.4 /5)
  • 19 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 180 מעלות.
  2. מכינים את הקרם - מכניסים לסיר קטן מיכל שמנת מתוקה, מניחים על הלהבה הכי נמוכה בכיריים, מביאים לסף רתיחה ומכבים להבה. שוברים 100 גרם שוקולד לבן לקוביות, מוסיפים לסיר, מערבבים עד לקבלת קרם אחיד ומניחים בצד.
  3. מכינים את העוגה - מנפים לתוך קערה 2 כוסות קמח עם אבקת אפיה. מוסיפים 6 כפות שקדים טחונים דק, כוס וחצי סוכר, 100 גרם קוקוס ומערבבים.
  4. ממיסים 200 גרם חמאה כדקה במיקרוגל ומוסיפים לקערה, מוסיפים 5 ביצים ומתחילים לטרוף עם מטרפה ידנית. מוסיפים בהדרגה כוס מים רותחים וטורפים במרץ כל הזמן עד לקבלת מסה אחידה.
  5. משמנים 2 תבניות אינגליש קייק, מעבירים את המסה לתבניות ואופים כ - 43 דקות. נזהרים לא ליבש את העוגות בתנור.
  6. יוצקים את הקרם (שהצטנן בינתיים) על העוגות וממתינים כ - 5 דקות שהעוגות יצטננו מעט.
  7. מפזרים על נייר אפיה כ - 100 גרם קוקוס, מוציאים את העוגות מהתבניות, מגלגלים אותן בקוקוס, מחזירים אותן לתבניות בהן נאפו ומכסים בנייר כסף. אפשר בהחלט להסתפק בפיזור נדיב של קוקוס רק מעל העוגה במקום לגלגל בקוקוס. העוגות הכי טעימות כשהן בטמפרטורת החדר. אם החלטתם לאחסן את העוגות במקרר חממו במיקרוגל 10 שניות לפני ההגשה. (ככה אני אוהבת לאכול אותן)

מתכונים קשורים

Translate »