Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגה בחושה עם ריבת תות

google analytics במתכון זה צפו 4,027 גולשים

עוגה בחושה עם ריבת תות רכה וטעימה, ממש נמסה בפה. לא יאמן כמה פשוט להכין עוגות טעימות.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל - 180 מעלות חום. מנפים 2 כוסות קמח תופח ומניחים בצד. משמנים תבנית בינונית חד פעמית בחמאה ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערת המיקסר 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, כוס וחצי סוכר ומערבלים בעזרת וו גיטרה שלוש דקות במהירות בינונית.
  3. לאחר 3 דקות מוסיפים 4 ביצים בזו אחר זו בהפרשים של דקה האחת מהשניה. (לא מכניסים את כל הביצים יחד למיקסר!)
  4. מוסיפים 200 גרם שמנת חמוצה בטמפרטורת החדר, כוס קמח מנופה ומערבלים חצי דקה. מפסיקים את פעילות המיקסר, מגרדים את הדפנות למרכז, מערבלים חצי דקה נוספת ומכבים את פעילות המיקסר.
  5. מוסיפים כוס קמח נוספת, ומערבלים חצי דקה. מפסיקים את פעילות המיקסר מוסיפים כוס ריבת תות, מקפלים בעזרת מרית ומניחים בצד.
  6. מעבירים לתבנית בינונית חד פעמית משומנות בחמאה ואופים כ – 40 דקות / עד שקיסם עץ הננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים. (ניתן להשתמש ב - 2 תבניות איגליש קייק או סיר פלא).

מתכונים קשורים

Translate »