Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגה בחושה מרציפן ושוקולד חלב

google analytics במתכון זה צפו 3,017 גולשים
  • Print Friendly, PDF & Email

עוגה בחושה מרציפן ושוקולד חלב כזאת מזמן לא אכלתם. את המתכון הזה אסור לפספס.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 180 מעלות. מנפים 2 כוסות קמח תופח (280 גרם) ומניחים בצד. חותכים את המרציפן לקוביות סופר קטנות ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערת המיקסר 200 גרם קוביות מרציפן ומערבבים בעזרת וו גיטרה 2 דקות. לאחר 2 דקות מוסיפים חמאה בטמפרטורת החדר, כוס סוכר ומערבלים שלוש דקות במהירות בינונית, בעזרת וו גיטרה.
  3. לאחר 3 דקות מוסיפים 4 ביצים בזו אחר זו בהפרשים של דקה האחת מהשניה. (לא מכניסים את כל הביצים יחד למיקסר!)
  4. מוסיפים 200 גרם יוגורט טבעי בטמפרטורת החדר, כוס קמח תופח ומערבבים חצי דקה. מפסיקים את פעילות המיקסר, מגרדים את הדפנות למרכז, מערבלים חצי דקה נוספת ומכבים את פעילות המיקסר.
  5. מוסיפים כוס קמח נוספת, כפית תמצית שקדים ומערבבים חצי דקה. מפסיקים את פעילות המיקסר ומוסיפים את מטבעות השוקולד, מקפלים בעזרת מרית ומניחים בצד.
  6. מעבירים ל – 2 תבניות אינגליש קייק משומנות בחמאה / סיר פלא משומן בחמאה, מפזרים מעל כ - 3 כפות שקדים פרוסים ואופים כ - 45 דקות עד שקיסם עץ הננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים.

מתכונים קשורים

Translate »