Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגה בחושה מודרנית שוקולד לבן וסוכריות פסטל

google analytics במתכון זה צפו 2,764 גולשים

עוגה בחושה מודרנית שוקולד לבן וסוכריות פסטל. הסוכריות רכות ולעיסות. לא כמו הסוכריות במרכולים. התוצאה? מושלמת.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל - 180 מעלות חום. מנפים 2 כוסות קמח תופח ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערת המיקסר 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, כוס ורבע סוכר ומערבלים שלוש דקות במהירות בינונית, בעזרת וו גיטרה.
  3. לאחר 3 דקות מוסיפים 4 ביצים בזו אחר זו בהפרשים של 2 דקות האחת מהשניה. (לא מכניסים את כל הביצים יחד למיקסר!)
  4. מוסיפים 200 גרם שמנת חמוצה בטמפרטורת החדר, כוס קמח תופח ומערבלים חצי דקה. מפסיקים את פעילות המיקסר, מגרדים את הדפנות למרכז, 2 כפות ליקר שוקולד, מערבלים חצי דקה נוספת ומכבים את פעילות המיקסר. מוסיפים 100 גרם סוכריות פסטל מאורכות ומקבלים למסה בעזרת מרית.
  5. מעבירים לתבנית סיליקון מעוצבת (ללא שימון) / 2 תבניות איגליש קייק משומנות בחמאה / סיר פלא משומן בחמאה ואופים כ - 45 דקות עד שקיסם עץ הננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים.
  6. כשהעוגה מתקררת ממיסים 50 גרם שוקולד לבן עם כפית שמן כ - 25 שניות במיקרוגל, מערבבים היטב, מעבירים לשקיק זילוף עם חור סופר קטן ומזלפים הלוך חזור קווים עדינים של שוקולד ומפזרים מעל סוכריות פסטל.

מתכונים קשורים

Translate »