Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עוגה בחושה – חמאת בוטנים ושוקולד

google analytics במתכון זה צפו 4,020 גולשים

עוגה בחושה – חמאת בוטנים ושוקולד עסיסית ומפתיעה בטעמה. אני התמכרתי ❤

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור ל - 180 מעלות טורבו, מנפים 2 כוסות קמח תופח ומניחים בצד. משמנים בחמאה סיר פלא / תבנית בקוטר 24 או 2 תבניות אינגליש קייק ומניחים בצד.
  2. מכניסים לקערת המיקסר 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, כוס וחצי סוכר ומערבלים עם וו גיטרה 3 דקות במהירות בינונית. מוסיפים 2 כפות חמאת בוטנים ומערבלים 2 דקות נוספות. מכבים את פעילות המיקסר, בעזרת מרית מגרדים את הקרם שנדבק לדפנות, למרכז הקערה וממשיכים לערבל.
  3. מוסיפים 4 ביצים בטמפרטורת החדר בזו אחר זו בהפרשים של 2 דקות האחת מהשנייה (לא מכניסים את כל הביצים יחד למיקסר!).
  4. לאחר שחלפו 2 דקות מהקצפת הביצה האחרונה מפסיקים את פעילות המיקסר מגרדים את הקרם מהדפנות למרכז הקערה, מוסיפים מיכל שמנת חמוצה, כוס קמח מנופה, 1 אבקת אפיה וממשיכים להקציף במהירות בינונית כדקה / עד שהמסה מאוחדת ומפסיקים את פעילות המיקסר.
  5. מגרדים את הקרם מהדפנות למרכז הקערה, מוסיפים את כוס הקמח הנותר ומערבלים עד שמתקבלת מסה אחידה ללא הבדלי צבע וגושים. מקפלים בעדינות למסה 100 גרם מטבעות קטנות שוקולד חלב או 100 גרם שוקולד חלב קצוץ גס ומעבירים ל - 2 תבניות אינגליש קייק.
  6. מפזרים מעל העוגות 2 כפות בוטנים גרוסים, 30 גרם מטבעות שוקולד לבן, 30 גרם מטבעות שוקולד חלב ואופים 40 דקות. לאחר 40 דקות מבצעים את בדיקת הקיסם. קיסם עם מעט פירורים מעיד על עוגה מוכנה.

מתכונים קשורים

Translate »