Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

עדשים שחורות ובורגול בקארי

google analytics במתכון זה צפו 6,008 גולשים

עדשים שחורות ובורגול בקארי. תבשיל עשיר, מפוצץ בטעמים נפלאים ובריא.

Print Friendly, PDF & Email

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו

 

הוראות הכנה

  1. בוררים ושוטפים היטב כוס וחצי עדשים שחורות. מעברים לסיר מלא מים, מניחים על להבה בינונית, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, סוגרים חצי סיר במכסה ומבשלים כחצי שעה / עד שהעדשים מתרככות.
  2. בוררים ושוטפים היטב כוס בורגול גס. מעבירים לקערה, ממלאים בהרבה מים ומניחים בצד עד שהעדשים מוכנות. כשהעדשים מוכנות מסננים את הבורגול מהנוזלים ומעבירים לקערה, מסננים את העדשים מהנוזלים ומעבירים לאותה קערה.
  3. חותכים לרצועות דקות 2 פלפלים אדומים ומניחים בצד. פורסים לטבעות דקות 2 בצלים ומניחים בצד.
  4. בסיר רחב על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כשהשמן ממש חם מכניסים טבעות בצל משני בצלים לסיר ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים רצועות מ - 2 פלפלים אדומים וממשיכים לטגן דקה. מוסיפים את העדשים והבורגול, חצי כוס גרעיני תירס ומערבבים היטב. מוסיפים כף שטוחה תבלין קארי, חצי כפית מלח ומערבבים עד שהתבלין צובע את כל התבשיל. מבשלים 4 דקות / עד שכל המרכיבים חמים, מערבבים מידי פעם ומכבים להבה.

מתכונים קשורים

Translate »