Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

סלט תפוחי אדמה אפויים ושמיר

google analytics במתכון זה צפו 3,278 גולשים

סלט תפוחי אדמה אפויים ושמיר, טעים ברמות על ובעצם למה לא לגוון? קבלו עוד מתכון מוצלח לארסנל המתכונים שלכם.

דרוג המתכון

  • (0 /5)
  • 0 דרגו
 

הוראות הכנה

  1. מכניסים לסיר מלא מים 6 תפוחי אדמה עם הקליפה, רבע כפית מלח, מניחים על להבה בינונית, מבשלים עד ריכוך כחצי שעה (יש להיזהר מבישול יתר!), מוציאים מהסיר ומניחים בצד לצינון מלא.
  2. מדליקים תנור ל - 200 מעלות. לאחר שתפוחי האדמה הצטננו מקלפים אותם, חותכים לקוביות בינוניות ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה. יוצקים לתבנית 2 כפות שמן, מפזרים רבע כפית מלח ומערבבים עם הידיים. מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית במרחקים סבירים, לא בערמות ומכניסים לתנור להזהבה (בערך 15 דקות).
  3. פורסים חצי בצל לטבעות דקות בעזרת מנדולינה ומכניסים לקערה. מעבירים את תפוחי האדמה בעודם מעט חמימים לקערה. קוצצים דק עלי שמיר מרבע חבילה ומוסיפים לקערה. מוסיפים 2 כפות מיונז, 1 כפית חרדל, עלי שמיר קצוצים דק, כפית מלח, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

מתכונים קשורים

Translate »